NU compensatie punten vogelgriep

Actueel (18-7-2022)

Sportvrienden,
 
Als NU bestuur willen wij terugkomen op de problematiek vogelgriep en naar een oplossing voor de gedupeerde liefhebbers
 
Zoals het er nu uitziet zijn er geen regio's meer waar nog een vervoersverbod is, dit betekent dat alle liefhebbers weer kunnen inkorven voor de resterende  NU vluchten Bordeaux, Issoudun en Bergerac.
Wij hebben nog eens de periodes bekeken waarbij in een aantal regio's in de afdelingen 7, 8 en 11 de liefhebbers niet mochten inkorven. 
Er zijn diverse liefhebbers die 3 vluchten niet in konden inkorven op vluchten van de NU en ook niet op andere vluchten als training.
 
Wij hebben besloten de gedupeerde liefhebbers op alle NU vluchten waarbij zij door de vogelgriep niet aan deel konden nemen gemiddelde punten te geven, mits zij aan minimaal 50% van de  vluchten per onderdeel  hebben deelgenomen. Dus minimaal 3 Marathonvluchten en voor de Eendaagse Fond minimaal 2 vluchten.
 
Verder laten we 2 kampioenschappen berekenen, 1 voor de liefhebbers die niet in het vogelgriep gebied wonen en 1 met de liefhebbers die wel in het vogelgriep gebied wonen met de gemiddelde punten. Dit betekent dat we dus bij de kampioenschappen ex aequo plaatsen kunnen krijgen.
 
 
Sportgroeten,
 
Namens NU bestuur
Terug

Sponsors